• برای دسترسی به امکانات سایت ثبت نام کنید
ورود ثبت

ورود به محيط کاربري

نام کاربري *
رمز عبور *

ايجاد يوزر جديد

آیتم های دارای * باید پر شوند.
نام *
نام کاربري *
رمز عبور *
تکرار رمز عبور *
ايميل *
تاييد ايميل *
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 امتیاز 0.00 (0 رای)

۵ شاخه نعنا تازه را درون مخلوط کن ریخته آب لیمو را اضافه کنید...

 

لیموناد و نعنا

 

مواد لازم :
نعنا تازه……………………………. ۵ شاخه
آب لیمو ……………………………… ۵ ق.غ
شکر………………………………….. ۱-۲ ق.غ

طرز تهیه :
۵ شاخه نعنا تازه را درون مخلوط کن ریخته آب لیمو را اضافه کنید، شکر را اضافه کنید و ۱۲ قطعه یخ را به همراه یک لیوان آب سرد به دستگاه اضافه کرده و مخلوط کن را ۳ دقیق روشن نمایید سپس نوشیدنی شما آماده است.

پانچ آناناس و لیمو:

 

مواد لازم:
آب آناناس=۲۵۰ میلی لیتر
آب گریپ فروت=۲۵۰ میلی لیتر
آب معدنی گازدار=۱۰۰ میلی لیتر
لیمو ترش=۱ عدد
عرق نعناع=۲ قاشق غذاخوری
برش های آناناس برای تزئین=به مقدار لازم
حلقه های لیموترش=به مقدار لازم

طرزتهیه:
در ظرفی آب آناناس، آب گریپ فروت، آب معدنی، عرق نعناع و آب لیموترش را مخلوط می کنیم. سپس لیوان بلندی را که انتخاب کرده ایم با تکه های یخ و برش آناناس و حلقه های لیموترش پر می کنیم. سپس از مخلوط آب میوه ها داخل لیوان ریخته و آن را سرو می کنیم

شربت به لیمو:

مواد لازم:
به=دو کیلو
شکر=دو کیلو
آبلیمو=نصف استکان
آب=۴لیوان

طرز تهیه شربت به لیمو:
به را تمیز می کنیم و می شوییم و رنده می کنیم و یا اینکه آن را چهار قاچ می کنیم و مغز آنرا می گیریم و از چرخ رد می کنیم و در صافی می ریزیم و آب به را می گیریم و شکر را با ۴ لیوان آب دو سه جوش می دهیم، بعد شربت را از صافی رد نموده و با آب به مخلوط می کنیم و روی آتش می گذاریم تا چند جوش بزند و شربت قوام بیاید، بعد آبلیمو می ریزیم و بعد از یکی دو جوش شربت را از روی آتش بر میداریم.

نوشیدنی سیب لیمو و زنجفیل:

مواد لازم:

سیب……۲عدد
لیموترش…….۲عدد
زنجفیل تازه……..۵ تکه متوسط
آب ویخ……….مخلوط ۲ لیوان

طرز تهیه:

مواد را به مدت ۳ دقیقه در مخلوط کن ریخته و باهم ترکیب می کنیم. با توجه به ذائقه های متفاوت از عسل یا آلو می توان برای شیرین کردن شربت استفاده کرد.

دسر لیمو:
مواد لازم:
▪ یک پیمانه شکر
▪ یک پیمانه آب
▪ یک پیمانه آب لیمو
▪ پوست رنده شده یک عدد لیمو
▪ یک قاشق ماس کاپونی، (نوعی پنیر خامه ای که می توان در منزل تهیه کرد)
 طرز تهیه پنیرخامه ای کاپونی:
▪ یک بسته پنیر خامه ای (۲۲۴ گرم)
▪ یک چهارم پیمانه خامه
▪ ۲ قاشق غذاخوری کره نرم را خوب مخلوط کنید و مورد استفاده قرار دهید. مواد اضافه را فریز کنید تا برای دفعات بعدی قابل استفاده باشد.

طرز تهیه:
۱) یک ظرف متوسط را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.
۲) شکر و آب را با هم به جوش بیاورید سپس به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید روی حرارت کم بجوشد تا شکر کاملا ذوب شود.
زیر ظرف را خاموش کنید و به مدت ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا سرد شود.
۳) آب لیمو، پوست لیموی رنده شده و پنیر خامه ای را اضافه و خوب مخلوط کنید. در این مرحله، مخلوط به دست آمده را مزه کنید و در صورت نیاز، شکر بیشتری به آن بیفزایید.
۴) مواد به دست آمده را درون ظرفی که داخل فریزر قرار داده اید، بریزید و ظرف را دوباره داخل فریزر قرار دهید. هر یک ساعت ۳ دفعه ظرف را دربیاورید و هم بزنید تا یخ بشکند و به حالت نرم شده در بیاید. در صورت نیاز می توانید به جای ۳ بار، دفعات بیشتری این کار را تکرار کنید

کوکتل کیوی:

مواد لازم:

کیوی ۳ عدد

سیب ۱ عدد
نعنای تازه دو شاخه
تکه های یخ مقداری

طرز تهیه:
کیوی و سیب را قطعه قطعه کنید و در مخلوط کن به صورت پوره در آورید سپس تکه های یخ را روی آب میوه های پوره شده بریزید. با برگ های نعناع و تکه های سیب و کیوی، روی نوشیدنی تزیین نمایید. نوش جان……گوارای وجود

منبع: شیوا مگازین

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید