• برای دسترسی به امکانات سایت ثبت نام کنید
ورود ثبت

ورود به محيط کاربري

نام کاربري *
رمز عبور *

ايجاد يوزر جديد

آیتم های دارای * باید پر شوند.
نام *
نام کاربري *
رمز عبور *
تکرار رمز عبور *
ايميل *
تاييد ايميل *
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 امتیاز 0.00 (0 رای)

رولت مرغ

 

مواد لازم:

سینه مرغ کامل ۱ عدد (۵۰۰ گرم)

نمک‌ و فلفل به مقدار لازم

آب‌لیمو ۱قاشق سوپ‌خوری (۱۴ میلی‌لیتر)

پیاز (نگینی خردشده) ۱ عدد (۱۴۰ گرم)

قارچ (خرد شده) ۴ عدد (۶۰ گرم)

فلفل دلمه‌ای قرمز (نگینی‌خردشده) … ...

  • طرز تهیه قارچ سوخاری:
  • رولت مرغ آسان chicken roll
  • انواع غذاها با قارچ

رولت مرغ

مواد لازم:

سینه مرغ کامل ۱ عدد (۵۰۰ گرم)

نمک‌ و فلفل به مقدار لازم

آب‌لیمو ۱قاشق سوپ‌خوری (۱۴ میلی‌لیتر)

پیاز (نگینی خردشده) ۱ عدد (۱۴۰ گرم)

قارچ (خرد شده) ۴ عدد (۶۰ گرم)

فلفل دلمه‌ای قرمز (نگینی‌خردشده) ۱ عدد (۱۰۰ گرم)

زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری (۳ گرم)

زعفران (ساییده و حل شده در آبجوش) ۱ قاشق چای‌خوری (۷ میلی لیتر)

سس خردل ۱ قاشق چای‌خوری (۵ گرم)

آرد مقداری

سفیده تخم‌مرغ ۲ عدد (۶۰ گرم)

چیپس (خردشده) ۱۰۰ گرم

 

طرز تهیه

 

۱٫گوشت مرغ را کمی با بیفتک کوب بکوبید. نمک، فلفل و آب‌لیمو را مخلوط کنید و روی مرغ را با قلم‌مو به آن آغشته کنید. ۳۰ دقیقه بماند تا کاملاً مزه‌دار شود.

۲٫پیاز را در مقداری روغن تفت دهید قارچ را اضافه کنید تفت داده تا آب قارچ کشیده شود. فلفل دلمه‌ای، نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و سس خردل را اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. بگذارید تا خنک شود.

۳٫مواد آماده و سرد شده را یک طرف سینه مرغ بریزید. سپس آن را رول کنید و در فویل بپیچید. به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فری که با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) تنظیم کرده‌اید قرار دهید تا بپزد.

۴٫سپس از فر درآورید رول مرغ را از فویل جدا کنید و در مقداری آرد بغلطانید در سفیده‌ تخم‌مرغی که با چنگال زده‌اید بزنید پس از آن در چیپس بغلطانید و در روغن سرخ کنید. سپس برش دهید در ظرف مورد نظر بچینید و به دلخواه تزئین کنید.

 

نکته:

 

۱٫ دقت کنید گوشت مرغ را بیش از حد نکوبید تا پاره شود.

۲٫ عمل زدن رول مرغ در سفیده و چیپس را می‌توانید دوبار تکرار کنید.

منبع: ساناز سانیا دات آی آر

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید